Mobilier din metal

Cum să foloseşti mobilier din metal în amenajarea terasei tale?

Modul in care alegi să îţi amenajezi terasa vine încompletarea stilului tău de viaţa ! Dacă vrei să mergi pe un stil nou, vibrant care să de-a o notă personală şi unică terasei tale, foloseşte elemente din metal.

Incă din antichitate, terasele/ prispele caselor erau construite din lemn. Până şi în ziua de azi, foarte multe persoane vizează pe construcţia unei terase din lemn, materialul oferit un aer vintage.

Există persoane însă care aleg să meargă pe varianta de metal, de confecţie metalică. Potrivit pentru astfel de situaţii sunt elemente de contrastează cu spaţiul avut. Pentru acestea, recomandarea noastră este folosirea mobilierului din metal. Regasim metalul utilizat atat intr-o amenajare in stil industrial, dar si intr-una minimalista, contemporana sau scandinava.

Este un element tot mai des utilizat, in ultimul timp, pentru amenajarea locuintelor, birourilor, spatiilor comerciale, restaurantelor sau a cafenelelor.

Daca este folosit in mod echilibrat, metalul confera terasei tale un aspect foarte elegant. Pe langa faptul ca este foarte la moda, acest material lasa o amprenta puternica asupra spatiului in care a fost folosit.

Metalul este un element care iese in evidenta, dar care se armonizeaza perfect cu lemnul, sticla si marmura.