Riflaje

Riflaje Decorative

Din ce este fabricat riflajul ?

 Fabricat din material PolyForce impermeabil ( este un material din polimer extrudat si rezistent la impact pe baza de polistiren de inalta densitate.)

Ce sunt riflajele decorative pentru pereți?

Riflajele decorative pentru pereți sunt elemente tridimensionale din material polyforce, metal, lemn sau alte materiale care pot fi aplicate pe pereți pentru a crea un efect vizual atractiv și de impact. Aceste riflaje pot avea forme geometrice, oferind o varietate largă de opțiuni pentru a se potrivi cu stilul și preferințele tale.

Cum să alegi riflajele potrivite pentru pereți ?

Asigură-te că riflajele pe care le alegi se potrivesc cu mobilierul, culorile și stilul spațiului în care vor fi instalate.

Riflajele prea mari pot domina camera, în timp ce cele prea mici pot părea insignifiante. Alege dimensiuni potrivite pentru a obține un echilibru pentru aspectul vizual.

Investește în riflaje fabricate din materiale durabile și ușor de întreținut.

Nu pune alte decoratiuni in zona cu panouri decorative

Pentru a obtine un echilibru in amenajare, nu aseza si alte decoratiuni in zona in care sunt montate. Pe langa faptul ca acestea trebuie sa fie vedetele spatiului, zona poate deveni incarcata si obositoare daca sunt mai multe piese cu acelasi rol.

Riflajele decorative au un farmec care nu va fi egalat prea curand de alte elemente asemanatoare. Asadar, bucura-te din plin de farmecul lor si de beneficiile practice pe care le au.