Tapet decotariv

Cum sa alegi tapetul in functie de design-ul casei tale?

Este necesar să cunoști tipul de design din casa ta și să alegi tapetul în conformitate cu acesta.

Dacă ai optat pentru ornamente în stil clasic, atunci poți folosi un tapet uniform, fără culori stridente, care va oferi luminozitate și va mării vizual spațiul, cum ar fi tapetul The land of the swallow.

Tapetul ne permite să schimbăm cu ușurinta interiorul locuintei noastre. Poate împrospata o cameră, o poate transforma facand-o sa pară mai mare sau mai înalta.

Tapetul perfect pentru living

Sufrageria este încăperea în care majoritatea dintre noi petrecem timp de calitate alături de oamenii dragi. Livingul reprezintă și cadrul de întâlnire cu prietenii, unde conversațiile cu aromă de cafea și jocurile de societate îți înseninează zilele de weekend.

Tapet pentru dormitorul tău de vis

Trăim într-o lume a vitezei, în care totul se întâmplă pe repede înainte. Suntem bombardați cu informații, iar momentele de respiro sunt din ce în ce mai rare. De aceea, unul dintre lucrurile pe care poți să le faci pentru bunăstarea ta este să te asiguri că ai parte, în fiecare seară, de un somn profund și odihnitor.

Tapetul pentru camera copilului

Camera copilului este cea mai frumoasă încăpere din toată casa. Veselă, colorată și plină de emoție pură, parcă te face să uiți de toate grijile . Dacă îți vezi și piticul jucându-se fericit, sau plecând în lumea viselor, chiar ți se șterg cu buretele toate supărările adunate în timpul zilei. Pentru a te asigura că această încăpere este exact cum ai visat-o pentru copilul tău, îți oferim câteva idei de tapet decorativ. Hai să le descoperi!